topstrook_01c.jpg
Missie
Greenco is een toonaangevende producent en verpakker van snackgroenten die onder verschillende merknamen worden verkocht. We zijn betrokken in de hele keten waardoor we de consument een smaakvol, veilig en gezond product kunnen aanbieden en nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze afnemers.

Greenco Groep BV is het samenwerkingsverband tussen Van Marrewijk-Van Mil BV in Honselersdijk en het in Someren gevestigde Driemaster BV. Zes tomatentelers die zich gezamenlijk hebben gespecialiseerd in de productie, verpakking en de marketing van Tommies snoeptomaatjes en andere snackgroenten. Naast een goed gevoel voor productontwikkeling en oog voor innovatie is een slimme taakverdeling de kracht van het het bedrijf. Samenwerking die voor de vakspecialisten van The Greenery in 2009 de aanleiding vormde het bedrijf tot Teler van het Jaar uit te roepen.

Met teeltlocaties in het Westland en het Brabantse Someren staat Greenco Groep BV garant voor de jaarrond productie van de Tommies snoeptomaten. Voor de distributie en verpakking beschikt de onderneming over een apart bedrijf in Honselersdijk. Uitgekiende productiecapaciteit waarmee de kwekers ieder moment maatwerk kunnen leveren.